Szanowni Państwo,

Izba Gospodarcza „Wodociągi Polskie” uprzejmie informuje, że na stronie Biuletynu Informacji Publicznej Rządowego Centrum Legislacji w zakładce Rządowy Proces Legislacyjny został zamieszczony projekt Rozporządzenia Ministra Zdrowia w sprawie jakości wody przeznaczonej do spożycia przez ludzi.

W załączeniu Izba przedstawia projekt ww. rozporządzenia wraz załącznikiem oraz uzasadnieniem i oceną skutków jego regulacji, zwracając się z uprzejmą prośbą o zgłaszanie ewentualnych uwag do projektu w terminie do dnia 22.08.2017 r. Ewentualne uwagi proszę przekazywać drogą elektroniczną na adres: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript. oraz Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

OSR projektu Rozporządzenia MZ 2017

Projekt Rozporządzenia MZ w sprawie jakości wody przeznaczonej do spożycia przez ludzi 2017

Uzasadnienie projektu Rozporządzenia MZ 2017

Załącznik do projektu Rozporządzenia MZ 2017

Paweł Sikorski, Adwokat IGWP

Wyszukiwanie

Nasze szkolenia

  • Przygotowanie wniosku o skrócenie czasu obowiązywania taryf: Poznań, Kraków, Wrocław, Bydgoszcz, Warszawa +

    Przygotowanie wniosku o skrócenie czasu obowiązywania taryf: Poznań, Kraków, Wrocław, Bydgoszcz, Warszawa Termin i miejsce organizacji: 15 listopada - Poznań centrum (zgłoszenia do Czytaj więcej
  • Praktyczne wykorzystanie benchmarkingu w przedsiębiorstwach wodociągowo-kanalizacyjnych. Warszawa, 21 listopada 2019 r. +

    Praktyczne wykorzystanie benchmarkingu w przedsiębiorstwach wodociągowo-kanalizacyjnych. Warszawa, 21 listopada 2019 r. Krajowy projekt benchmarkingowy przedsiębiorstw wodociągowo-kanalizacyjnych, od dziesięciu lat przeprowadzany przez Czytaj więcej
  • 1

Newsletter IGWP

Rozwiń aby zapisać się do newslettera

Zapisz się do newslettera IGWP i bądź na bieżąco z informacjami i naszą ofertą.

Poniżej proszę wybrać listy newslettera oraz wpisać e-mail na który będą wysyłane informacje.